Hosszúhetény környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Baranya megye » Hosszúhetény  

Emma Vendégház

útitervbe

Hosszúhetény, Püspökszentlászló 26. -Térkép

Az Emmaház Püspökszentlászló felső részén, a harangtorony utáni egyenes utcarészen található. Cím: Püspökszentlászló 26.
A kb. 65 m2 alapterületű ház teljes külső és belső felújításban részesült. Az Emmaházban villany, vezetékes hideg-meleg víz ellátás van. A viszonylag alacsony belmagasság miatt 185 cm feletti magasságú vendégeknek a ház nem nyújt teljes kényelmet.
Az épületben két lakószoba (utcai = nappali és hátsó = háló), étkező-előtér, konyha, és WC-vel rendelkező fürdőszoba van. A nappaliban két modern ágy és két szép régi, de felújított vaságy, a hálóban kétszemélyes kihúzható heverő és egy egyszemélyes ágy nyújt éjszakai pihenést. Tornác, hintaágy és kőből készült terasz egészíti ki a ház berendezését.
Az épület eredeti, XVIII. századi kő alapon álló vályog és tégla. Az eredeti födém és az újabb fedélszék fából van, a tetőn modern betoncserép van. Az eredeti dupla ablakokon kívül zsalugáter található.
Az étkezőben lévő fatüzelésű kemence fűti a hátsó szoba cserépkályháját, és a padok alatt elhelyezkedő levegőcsöveken át az utcai szobát is. A folyamatos melegvíz-ellátásról a padláson elhelyezett villanybojler gondoskodik.

A terasz fölötti szép domboldal bejárása már maga egy kisebb túra. Felkapaszkodva gyönyörű kilátást kapunk a Zengő oldalra. Fent a padon ücsörögve a mobiltelefon térerő is erősebb.

Szolgáltatások: szállás egész évben 2 szobában maximum 6 fő részére, egy fürdőszobával, komplett kiskonyhával, nagyméretű kemence, ami tűzhely és sütő is egyben. Kényelmes terasz és udvar.

Bővebben

Emma Vendégház, Hosszúhetény foglalás szobák, árak

  • Az ajánlatkérést, foglalást közvetlenül a szálláshelyhez továbbítjuk, Ön közvetlenül a szálláshellyel egyeztet!
  • Fizetés közvetlenül a szálláshelyen: díjmentes lemondás az érkezés előtti 1. napig!
  • nem szükséges regisztráció

Hegyekre néző fürdőszobás apartman 6 fő részére

6x

6 fő részére

21 000 Ft

Lefoglalom
1-2 fő részére 10 000 Ft, 3 fő részére 10 500 Ft, 4 fő részére 14 000 Ft, 5 fő részére 17 500 Ft, 6 fő részére 21 000 Ft

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

Nyitvatartás egész évben
Bejelentkezés 14:00 - 20:00
Kijelentkezés 11:00 óráig
Házi kedvencek kisállat bevihető
Idegenforgalmi adó Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 220 Ft/fő/éj, és 18 kor felett fizetendő
Lemondás

Díjmentesen lemondható az érkezés előtti napig


Foglalás lemondása: Kérjük, amennyiben az időjárás kedvezőtlen alakulása miatt a foglalást le kívánják mondani, azt minél korábban, de legkésőbb az utazás napját megelőző nap délig tegyék meg telefonon, vagy a (zengolak&zengolak.hu) elektronikus címre írt üzenettel. A 3 ill. 5 napos időjárás előrejelzés pontossága ezt lehetővé teszi, s így a gyakran előforduló "last minute" szálláskereséseket ki tudjuk elégíteni. Köszönjük!
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben